Om Mig

Jeg har malet i årevis - alt hvad der faldt mig ind og hvad jeg følte for. Der bliver gradvist mere plads i mit liv til den slags.

 

Fokus skifter jævnligt. I øjeblikket har jeg kastet mig over forskellige emner som landskaber, klimtinspirerede motiver, og portrætter m.m.m. Det er gået op for mig, at jeg ikke bare kan male på en ting ad gangen, fx har jeg p.t. gang i ca 20 billeder på forskellige stadier fra baggrund til næsten færdigt. Nogle bliver aldrig færdige, nogle tager år andre uger, og de bedste maler tit næsten sig selv på et par dage.

 

Som I kan se af motiverne er der også fokus på min skønne have og naturen i øvrigt og der er en del billeder med motiver fra mine rejser. Jeg har tidligere været i Sydafrika, Kenya og Tanzania og det har været en inspiration ud over det sædvanlige. De seneste inspirationer og temaer er hentet fra New Orleans og New York.

 

Jeg har været på et væld af male og tegnekurser fra kurser i basale tegne og maleteknikker til croquis, portrættegning/maling, naturabstraktioner, billedmageri m.m.m. Her er kun listet de seneste års kurser til mulig inspiration for andre. Jeg har selv taget utroligt mange ting med mig fra hvert af disse kurser.

 

  • Gitte Buch, Naturabstraktioner

  • Kræsten Krum Byskov, Modelmaleri

  • Hanne Bang, Eksperimenterende maleri

  • Mia Willaume, Maleri og collage

 

Den største inspiration får jeg ved at gå ud i verden med åbne øjne, og jeg ser verden med alle dens smukke farver og nuancer.

 

 

 

,

 

 

gallery/maler1

Foto: Gitte Kragh